Jylland

MINDSTEPS JYLLAND

Mindsteps Jylland er en afdeling af Mindsteps. Træningscentret er beliggende på Marsalle 50 i Horsens.

Træningscentret er for familier, der har et barn/en ung med hjerneskade.

Mindsteps har eksisteret siden 2010 på Sjælland. I januar slog vi dørene op for en ny afdeling i Horsens. Mindsteps er for familier, der aktivt ønsker at forbedre deres barns fysiske kognitive og sansemæssige udvikling.

Familierne vælger selv den hjemmetræningsmetode der passer deres barn bedst. Mindsteps har lokaler til både træning, undervisning og foredrag.

Mindsteps er stedet, hvor børn og forældre har mulighed for at få et socialt netværk, hvor der deles viden og erfaringer med fokus på potentialet hos den enkelte og på at sikre værdighed og respekt for barnet. Stedet, hvor forældre og børn kan spejle sig i hinanden, og få inspiration til at tackle en hverdag med udfordringer, når man har et barn med en hjerneskade/eller med særlige behov. Mindsteps drives 100 % af frivillige – dvs. af forældre der alle sammen har et barn med en hjerneskade.

Mindsteps er baseret på donationer fra virksomheder, legater foreninger, private m.fl.

Derfor er vi afhængige af velvilje fra sponsorer, fonde, og andre der ser muligheder i at skabe de bedste rammer for børn med hjerneskader og deres familier.

Mindsteps Jylland består på nuværende tidspunkt af 7 familier bosiddende i Horsens, Vejle, Middelfart og Silkeborg og tæller Sebastian (6), Magnus (10), Otto (5), Axel (7), Emma (4), Edith (3) samt Anna Pippi (3) – alle med forskellige diagnoser og funktionsniveau. Dog med det tilfælles at de allesammen er skønne børn med et uanet potentiale for udvikling og læring.