Gaver og donationer

GAVER OG DONATIONER

Mindsteps er helt afhængig af den støtte vi modtager. Bidrag fra private, virksomheder og fonde er grundlaget for vores arbejde med rådgivning, familiestøtte, forskning og træning. Hvis du har lyst til at støtte Mindsteps, vil vi være meget taknemmelige.

Alle bidrag går direkte og ubeskåret til vores projekter og til opfyldelse af fondens formål. Alle bidrag er velkomne, store som små! Du kan give et bidrag direkte til vores konto i Danske Bank, Reg. nr. 4201 og Konto nr. 10666031 eller MobliePay 14 21 11. Dit bidrag er fradragsberettiget og er med til at sikre, at fonden kan arbejde skattefrit.

Hvert år har vi brug for, at mere end 100 personer giver mindst 200 kr. i bidrag, for at fastholde vores status som skattefri fond. Så husk at angive CPR-nummer eller CVR-nummer, da disse skal indberettes til skat.


Dokument24.

Det er også muligt at testamentere til Mindsteps via dokument24.

Det gøres ved at oprette et testamente hos dokument24. Dokument 24 udarbejder disse testamenter online gratis. Det koster hverken Mindsteps eller giveren noget, når der er donation til velgørenhed i testamentet.

Se følgende link:
https://dokument24.dk/
https://dokument24.dk/testamente 

 

Donationer/ Tilsagn om støtte i 2022:

KØKKENPROJEKT: Følgende fonde har givet tilsagn om støtte til et kommende stort køkkenprojekt i Mindsteps, Herlev. Når alle penge er rejst, vil det blive indrettet med alle vores brugere for øje; kørestolsbrugere, svagtseende, børn og unge. Der vil også blive afholdt kurser for familier med børn med udfordringer, så køkkenet vil blive brugt af mange. Vi glæder os så meget til køkkenet bliver en realitet. Tak til alle, der har bidraget foreløbigt:

    

        

IT- STØTTE: Tusind tusind tak til Sac-IT for at supportere vores IT løsning og hjælpe os med en ny og forbedret IT- løsning i forbindelse med oprettelsen af Mindsteps AKTIV.

GIGA-LASER: Mange tak til følgende fonde for at støtte Mindsteps, Horsens med en Giga-laser. Vi glæder os til at se vores børn få bruge den.

   

      

GALILEOMASKINE: Tusind tak til Borgervennen af 1788 for støtte til indkøb af Galileomaskinen til Mindsteps, Herlev. Vi er så glade for den.

SANSERUM: Stor stor tak til Trygfonden for støtte til at indrette et sanserum i Mindsteps, Herlev. Det er blevet et fanstatisk rum for vores børn og unge.   

Tidligere donationer:

MØBLER TIL MINDSTEPS, HERLEV: Stor tak til MTHP fonden for støtte til indkøb af nye møbler til Mindsteps, Herlev – det trængte vi i den grad til. 

GALILEOMASKINE: Mange tak til Varelotteriet for at støtte Mindsteps, Horsens med en Galileomaskine – den bliver brugt flittigt.

TRAMPOLIN OG BALANCEBOM TIL MINDSTEPS, HORSENS: Af hjertet tak til Familien Hede Nielsens Fond for træningsredskaber til Horsens. Børnene er vilde med dem.  

OPSTART AF MINDSTEPS, HORSENS: En kæmpe tak til MHTP fonden for at støtte opstarten af en afdeling i Horsens. Det har betydet alverden for vores børn og forældre at have et sted at mødes. 

BOGUDGIVELSE: Stor tak til Jascha Fonden for støtte til udgivelsen af bogen “Børns Trivsel – i familier, der hjemmetræner” af Børnelæge Bente Hansen.

LOKALER: Tusind tak til Wihlborgs for at støtte Mindsteps Sjælland – vi er vilde med vores lokaler.


Tusind tak for støtte fra privat fond til udvikling, forskning og trænings projekter. Vi er jer dybt taknemmelige.


Indsamlingsregnskaber

Indsamlingsregnskab for 2022

Indsamlingsregnskab for 2021

Indsamlingsregnskab for 2020

Indsamlingsregnskab for 2019

Indsamlingsregnskab for 2018